Help jij ons?

Samen voor een duurzame en leefbare gemeente Tubbergen.

Ben je een inwoner van de gemeente Tubbergen? Heb je interesse in marketing en communicatie en/of social media? En wil je bijdragen aan een duurzame en leefbare gemeente Tubbergen? Dan is de stichting Essenkracht op zoek naar jou!

Word vrijwilliger
keyboard_arrow_down

Waar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken?

  • Schrijven en plaatsen van social media berichtjes
  • Opstellen van artikelen en/of advertenties voor lokale (sociale) media
  • Interviewen van ondernemers of inwoners
  • Meedenken over campagnes en acties

Wat is Essenkracht

Essenkracht is een onafhankelijk burgerinitiatief dat door vrijwilligers wordt bestuurd. Het doel van Essenkracht is om de energietransitie samen en voor de inwoners vorm te geven en te versnellen met als belangrijkste voorwaarde dat de opbrengsten hiervan grotendeels, of in ieder geval zoveel mogelijk, binnen de gemeente Tubbergen blijven.

Vrijwilligers

Essenkracht bestaat uit een vrijwilligers uit elke kern in de gemeente Tubbergen; mensen die enthousiast zijn over duurzaamheid in hun dorp. Daarnaast deelt Essenkracht haar kennis en willen ze initiatieven en instanties op het gebied van duurzaamheid binnen de gemeente verbinden.

Wie zoeken wij?

Ook het informeren en communiceren via lokale (sociale) media met inwoners, bedrijven en andere belanghebbenden in de gemeente Tubbergen speelt hierbij een belangrijke rol en Essenkracht is hiervoor op zoek naar inwoner(s) uit onze gemeente met kennis en/of affiniteit op het gebied van marketing, communicatie en/ of social media.

Blijf op de hoogte

Onze laatste nieuwsbrieven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Essenkracht wordt mede mogelijk gemaakt door:
Logo provincie Overijssel
Logo gemeente Tubbergen
Logo gemeente Tubbergen